FietsenRijk Service

Bij Fietsenrijk staat snelle service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats!
Fietsenrijk doet daarom ook reparaties en onderhoud van alle soorten en merken fietsen. Voor reparaties hoeft u bij Fietsenrijk geen afspraak* te maken, u kunt er direct met uw fiets terecht.

Meer informatie over fietsreparaties

Een fietsreparatie laten uitvoeren kan snel en professioneel bij Fietsenrijk. Wij hebben veel ervaring met allerlei fietsmerken, en kunnen onderhoud en fietsreparaties doen en een goede service leveren.

Fietsreparaties en onderdelen

Voor zowel grote als kleine reparaties bent u bij Fietsenrijk aan het goede adres. Wij kunnen bijvoorbeeld de versnelling van uw fiets repareren, doordat wij allerlei fiets onderdelen hebben. Wij repareren alle merken fietsen, en het maakt geen verschil of uw fiets bij ons of elders gekocht is. Snelle service en klantvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats. Ook is het niet noodzakelijk een afspraak te maken – in één van onze winkels bent u altijd welkom voor een fietsreparatie!

Hebt u vragen?

Bij vragen over fietsreparaties, producten of services kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan tijdens kantooruren door te bellen naar 070 362 02 92 . Een e-mail sturen kan op ieder moment, door te mailen naar  info@fietsenrijk.nl. U kunt ook langskomen in één van onze winkels, en persoonlijk advies over fietsreparatie vragen aan een fietsenmaker.

*Dit is volledig onder voorbehoud en in sommige gevallen is het toch noodzakelijk met een afspraak te werken.

Winkelwagen